Skocz do zawartości

Jak zmienić siłę wibracji w moto x play?

Recommended Posts

Skąd ta pewność ,że straci gwarancje ? Ja w swojej MXP miałem odblokowany bootloader i padła w niej bateria.Przed wysłaniem do serwisu zablokowałem ponownie bootloader (miał już status 2 czyli relocked), wgrałem oficjalny soft i boot animacje.

Motka wróciła z serwisu z wymienioną baterią i jeszcze paroma częściami :P

chodzi mi o siłę wibracji np. podczas powiadomień w komunikatorach itd oraz gdy ktoś dzwoni wolę mieć słabe wibracje zamiast silnych.

A co do roota, root pozwoli wgrać apki takie jak AdAway (wywala reklamy z programów itd), XPosed itd, by uprawienia dobrze ustawić dla aplikacji różnych (np. zabraniając im netu i wielu innych rzeczy, bo standardowy andek 6 jest ograniczony trochę), do tego chcę firewalla AfWall

https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.ukanth.ufirewall

który pozwala blokować apkom internet np. dla netu mobilnego, wifi, lan itd, czyli jest dość rozbudowany i można zrobić tak by apka nie używała netu mobilnego ani wifi zwykłego, ale za to będzie mogła używać internet wifi podczas połączeń VPN (czyli gdy dostaniemy ip prywatne typu 10.x.x.x), to dla mnie bardzo użyteczne.

Ale skoro root ma mi odebrać gwarancję, to z żalem obejdę się bez roota.

btw. a polecacie jakieś firewalle bez roota, które się nie sypią i nie żrą dużo baterii? bo jeden testowałem dziś, zjadał mniej więcej tyle co ekran lol.

A by wywalić reklamy z aplikacji, to bez roota chyba nie znajdę żadnego programu?

Edytowane przez ksaomi