Dreagon 4 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Witam, podczas działania komputera na ekranie pojawiają się czasem artefakty, na cały obraz na pół różnie to bywa. Są tak krótkie że nie da się ich uchwycić screenem. Problem mam także czasem podczas uruchomienia komputera, rozdzielczość jak by była 800x600 i musze resetować żeby była na nominalną mojego monitora czyli 2560x1080. W grach raczej nic się nie dzieje zwykle to dzieje się na pulpicie. Moje podzespoły: MSI r9 390, monitor LG 25UB55-B. Procek i5-6600k, psu corsair rm650, mb asus z170-p, ram g.skill ripjaws 6 8 gb ddr4. Inne pytania związane z komputerem prosze kierować w komentarzach, proszę też o pomoc w tej spraiwe Pozdrawiam dodam że wcześniej grafika była podkręcana artefakty także pojawiają się jednak w grach nikt nie jest w stanie pomóc??? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts