offensive 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 witam mam problem, ze starym komputerem na którym syn gra w grę counter-strike. jakis czas temu spalila mi sie w nim karta graficzna , nie mam na razie pieniedzy na zakup nowego komputera. chcialbym kupic jakas w miare dobra karte jak na ta gre, moze byc uzywana do 150 zl. prosze o porade jaka wybrac parametry Komputer System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Płyta główna Typ procesora DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Nazwa płyty głównej Nieznane Mikroukład płyty głównej ATI Radeon Xpress 200 Pamięć fizyczna 448 MB (DDR2-533 DDR SDRAM) Typ BIOS'u AMI (06/08/06) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port drukarki ECP (LPT1) Karta wideo ATI RADEON XPRESS 200 Series (256 MB) Akcelerator 3D ATI Radeon Xpress 200 (RC410) Karta dźwiękowa ATI SB450 - AC'97 Audio Controller Karta wideo ATI RADEON XPRESS 200 Series (256 MB) jest wbudowana w procesor wczesniej byl jakis geforce z gory dziekuje za porady Cytuj Link to post Share on other sites
rodek 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 polecam radeon 3650. Do cs spokojnie starczy, u mnie nawet cod 4 pociągnął i 6 ale juz było widac lagi ale na srednich dało sie grac. Nie powinna byc droga Cytuj Link to post Share on other sites
offensive 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 jeszcze 1 pytanie czy jak dokupie takie ramy jak mam 512 , czy beda w pelni dzialac ? jak tak to pod jaka nazwa szukac sry za link ale czy ta pojdzie na tym kompie ? i czy dobre jest wejscie http://allegro.pl/ati-radeon-hd3650-512 ... 61573.html Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Możesz kupić dowolną pamięć ddr2, najlepiej 2GB. 533 raczej już nie kupisz w sklepie, za to 800 będzie jak ulał, a całość będzie sobie działała z prędkością najwolniejszej kości. Ile masz dokładnie pieniążków na modernizację tego komputera? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts