mmumiam 0 Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Witam! Szukam laptopa: Kwota:1200/1300 zł Rozmiar matrycy: 15,6. Główne zastosowania: Internet,pakiet office'a. Miejsce użytkowania:Dom. System operacyjny: Wymagam WIN 8/10. Znalazłem Lenovo Essential G50-45 A6-6310 4GB 320GB R4 W10 , co Wy na to? Polecicie coś od siebie? Wiem ,że taki laptop nie będzie demonem szybkości ... Byleby tylko działał dobrze przy przeciętnym użytkowaniu Edytowane 22 Czerwca 2016 przez mmumiam Cytuj Link to post Share on other sites
Bortolomeo 166 Napisano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Dorzuciłbym na Twoim miejscu do HP 250 G4 z i3 ulv - dobry wybór w tej cenie jeśli chodzi o wydajność, i3 ulv to to czego powinieneś szukać w tym przedziale cenowym. Laptop wykonany przeciętnie, jak większość tego typu sprzętu w tej cenie, na pewno na plus cicha praca (brak wentylatora), przyzwoita klawiatura, obudowa przyjemna w dotyku i elegancka. Na duży plus matowa matryca. Cytuj Link to post Share on other sites
mmumiam 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Cena 1200zł była górną granicą to i tak 100 zł do lenovo zostało dorzucone i już je wcześniej zamówiłem Czekam aż przyjzdzie i mam nadzieję ,że w codziennym użytkowaniu będzie git Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts