AmigoToyota 3 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 mój budżet : +- 500 zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : internet nówka czy używka : Oba typy preferowany rozmiar wyświetlacza : 4-5 cali preferowany system mobilny : Windows phone do czego będę używać urządzenia : W dużej części oglądanie tubów + rozmowy/smsy + przeglądanie internetu ew. jakieś apki jak lolsumo bądź steam moje najważniejsze wymagania : płynny system (tj. bez ścin itd. jak w przypadku androida w niskim budżecie) Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc w doborze telefonu, kupno planuję gdzieś tak za tydzień max. dwa, ale raczej w przeciągu 7-13 dni. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Lumia 640 Nie każdy ''tani'' Android się zacina. Np. P8 Lite jest bardzo płynny i można kupić go za ok 500 zł na olx/allegro 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AmigoToyota 3 Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Są wyjątki oczywiście Wcześniej też się nad tym modelem zastanawiałem, dzięki za utwierdzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Arus082 8 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Tylko pamiętaj, że P8 lite ma wręcz bardzo słaba baterie. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 W głównej mierze zależy to od użytkowania telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Arus082 8 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 @up jak w każdym telefonie... nie rób wiec jaj... tam 3h SOT-u to max maxów. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 moje najważniejsze wymagania : płynny system (tj. bez ścin itd. jak w przypadku androida w niskim budżecie) Nie ma co dyskutować o baterii skoro autor nic o niej nie wspomniał. Zawsze można kupić power bank. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts