Skocz do zawartości

Karta graficzna do obudowy Micro ATX

Recommended Posts

Witam serdecznie,

zastanawiam się na zakupem katy graficznej do komputera w którym dotychczas używałem zintegrowanej. Generalnie nie gram na komputerze, może po zmianie karty się to zmieni ale nie to jest celem. Wiem,że takich tematów jest pełno,ale ja mam problem ponieważ jest to obudowa Micro ATX(pł gł. Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6) i nie każda karta się tam zmieści. Chciał bym coś nowego do 200 zł, myslałem na GF 9500 GT. Zasilacz mam 350W Modecoma. Z góry dziękuję za pomoc :hahaha:

Tak ogólnie jeżeli za bardzo nie grasz to nie kupuj karty, ja mam aktualnie integre (Radeon HD 3300) i kilka razy mnie skorciło aby kupić sobie jakąś kartę i nie kupiłem, a tak naprawdę to czekam aż doprawdy ta Integra będzie do niczego i wtedy kupie kartę albo lepsza od zamierzanej lub tańsza.

dzięki za wszelkie odpowiedzi, co prawda karta przez Was wskazane kosztują znacznie drożej niż ten 9500 GT (160 zł nówka) to popatrzę czy czegoś nie trafie taniej używanego. Rzeczywiście ten GF 9500 Gainwarda jest nic nie warty?, poza tym czy te karty zmieszczą się w tej obudowie i na płycie głównej oraz czy zasilacz nie wymagany wymiany, bo tego póki co nie chcę robić ???

ps. wypatrzyłem jeszcze GT210 :hahaha:

ja nie jestem za uzywkami, nigdy nie wiesz co kupujesz. Proponuje ci albo GT 220 (od 165 zl--> wersja od palita jest bardzo dobra) albo GT 240 (od 230 --> wersja od palita jest bardzo dobra). Kolega kupil teraz GT 240 i bralck opsa na ladnych detalach gra z rozdzialka 1280:1024 wiec bylem mile zaskoczony karta ktora mu zreszta polecilem :P