full_control 1 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Witam! Poszukuję smartphone'a który nie musi być killerem jeśli chodzi o wydajność, ale miło by było jakby świetnie sprawował się w częstym słuchaniu muzyki (średnia-mocna bateria) oraz dawał sobie radę w internecie głownie fb, i jakieś drobne apki typu yanosik. cena max do 350zł .Proszę o propozycję modeli. PS. Najlepiej android bo jakoś nie jestem przekonany do Lumii Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Wstępnie P8 Lite/LG G2/Meizu M2 Wypełnij wzór mój budżet : gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : nówka czy używka : preferowany rozmiar wyświetlacza : preferowany system mobilny : do czego będę używać urządzenia : moje najważniejsze wymagania : Edytowane 19 Czerwca 2016 przez jutjub Cytuj Link to post Share on other sites
full_control 1 Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Mój budżet: max 350 zł + kw Gdzie i jak zamierzam kupić: allegro Nówka czy używka: używka Preferowany rozmiar wyświetlacza: 4.2-4.7 max Preferowany system mobilny: android Do czego będę używać urządzenia: internet(fb, proste apki typu yanosik itd.), muzyka na słuchawkach. Moje najważniejsze wymagania: wytrzymałość baterii min. 1 pełny dzień przy zabawie internetem (0 gier ofc) , aparat z lampą błyskową nie musi być najlepszy aby dawał radę zrobić zdjęcia w przeciętnej jakości. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 LG G2 Jeśli za duży to zobacz G2 Mini 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Arus082 8 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Sony Xperia Z/Z1, Samsung S4. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Samsung S4. Zdecydowanie nie. Strasznie muli ten telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
Arus082 8 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Zdecydowanie tak, w wersji I9506 rzecz jasna, inaczej bym nie proponował... Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Gdybyś naciągnął budżet do 400zl to byś kupił chyba jajlepszy w tym przedziale telefon , czyli Vernee Thor z 3GB RAM, akanerem palucha, i androidem 6. Za 250 można kupić Umi Rome X, w polskiej dystrybucji w twoim budżecie się mieści. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts