racek21 0 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam Mój kolega chce sprzedać iphone 3g,tel jest w miare dobrym stanie ,co najważniejsze wyświetlacz cały i bez większych rys.Ode mnie chce za niego 500zł,normalnie wystawia go za ok 700. Czy zainteresować sie nim czy dać sobie spokuj.W sumie to chciałbym bardziej 3gs'a bo zdecydowanie szybszy jest,al mam narazie 7 stuwek i niewiem kiedy uzbieram więcej, a tel przydał by się szybko,bo moja nokia 5610 nie słuzy już w 100%,mianowicie nie działają jej klawisze lewo-prawo,nie wiem dlaczego,choć tel cały czas leżał. Pewnie odradzicie Iphone,ale chciałem spróbować Apple'a Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mithrilli 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 na początek zainteresuj się ortografią! Cytuj Link to post Share on other sites
racek21 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Wiem wiem,na szybko pisałem , a poza tym późno i zmęczony byłem,wiec proszę o litość XD Poprawie się ;p Cytuj Link to post Share on other sites
rodek 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Jeżeli twierdzisz ze jest w dobrym stanie to raczej warto. Jak byś nam pokazał fote to więcej można zdziałać. Cytuj Link to post Share on other sites
Eregus 2 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja bym brał, iPhone 3G, mimo że trochę stary, to dalej jest dobrym smartfonem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts