endi87 1 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witam, tak jak w temacie, ktory telefon posluzy mi 2-3 lata. Moze inne propozycje w tym przdziale cenowym. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Huawei P8 lite dobry telefon 2 GB Ram, 8 rdzeni procesor., 16 Gb na dane, 5" Hd ready, dual sim, lte, mam od pół roku i zadowolony bardzo jestem. Robi dobre zdjęcia, ładnie nagrywa, po upgrad do androida 6.0 jeszcze lepiej się sprawuje . Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 mój budżet : gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : nówka czy używka : preferowany rozmiar wyświetlacza : preferowany system mobilny : do czego będę używać urządzenia : moje najważniejsze wymagania : Cytuj Link to post Share on other sites
endi87 1 Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) mój budżet : w granicach 500pln gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : zakup fizyczny nówka czy używka : nowka preferowany rozmiar wyświetlacza : zeby zmiescil sie do kieszeni i nie wystawal preferowany system mobilny : obojetnie, byle sie nie zacinal do czego będę używać urządzenia : sprawdzac maila, pdf, zrobic czasem zdjecia notatek itp moje najważniejsze wymagania : zeby wytrzymal ze mna 2 lata i nie lagowal Edytowane 17 Czerwca 2016 przez endi87 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jeśli preferujesz Windows to Lumia 640, jeśli Android to P8 Lite Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts