zapalka121 0 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Cześć wszystkim, poszukuję słuchawek do grania(cs:go) i słuchania muzyki z doczepianym mikrofonem. Słuchawki mają mi służyć do grania w domu oraz słuchania muzyki poza domem(w pracy, w drodze do domu/pracy), dlatego ważna jest możliwość odłączenia mikrofonu. Do tej pory korzystałem z Superluxów HD681 do grania i jabra active white do muzyki poza domem. Podobają mi się Sennheiser PC330 oraz Superlux HMC681 EVO, ale żadne z nich nie posiadają odczepianego mikrofonu. Natomiast bardzo nie podobają mi się jedne z polecanych słuchawek w tej cenie: HyperX Cloud Hi-Fi, nie wyszedłbym w nich na zewnątrz Generalnie budżet to 300-400zł, ale jeśli nic w tej cenie nie będzie to może on zostać zwiększony, LUB mogę się zdecydować na zakup dwóch par słuchawek - nausznych do grania i dousznych(nie lubię dokanałowych) do muzyki. Z góry dzieki za pomoc i Pzdr! Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 To problem sam rozwiązałeś na miasto ve-monki do domu hiper albo hmc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts