Zortven 402 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Witam, szukam dwóch podkładek pod myszkę. Jedna większa (40x40 minimum), druga nieco mniejsza. Budżet można uznać 150 razem. Preferuję materiałowe, mogą mieć nadruki. Mile widziana możliwość zakupu w sklepie stacjonarnym jak alsen, mediamarkt, ale nie jest to coś bardzo wymaganego. Cytuj Link to post Share on other sites
areklat 552 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Mam ten sam model myszki, testowałem z nią parę podkładek - A4tech X7-500mp tania, ale szybko się postrzępiła myszka nie miała z nią problemów. - SteelSeries 9HD świetna podkładka tylko, że ślizgacze znikają z zatrważającym tempie - Tesoro Aegis X3 lub w tym przypadku x4 również bardzo dobra podkładka której używam do tej pory fajny i solidny materiał + obszyte brzegi (dla mnie podkładka ta jest "szybka" wiec używam ją na przemiennie z inna w zależności od wykonywanych czynności ) - ASUS ROG GM50 Mouse Pad wyrwana za grosze na promocji, nie spodziewałem się, że zostanie u mnie na dłużej, a jednak używam jej na zmianę z podkładką Tesoro. W moim odczuciu jest "wolniejsza" od tej drugiej ( no i mniejsza oczywiście) Cytuj Link to post Share on other sites
Zortven 402 Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Przez nawałkę powiadomień nie zauważyłem, że ktoś odpisał A4Tech odpada, mam QCK, a to niemalże to samo. SS 9HD za droga, ASUS nawet fajna, ale nie mam pewności co do jej wtrwałości. Tesoro mi się podoba. Myślę jeszcze nad podkładkami od Mionixa, np Sargas L + Sargas S jako mniejsza. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez BrunoxD Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Mionix moze byc spoko a nie myślałeś nad zowie g/p-sr? Cytuj Link to post Share on other sites
Zortven 402 Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Z tego co widzę to nie są dostępne Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 qck i a4tech mp nie są ani trochę podobne do siebie... Cytuj Link to post Share on other sites
Zortven 402 Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 To musiałem źle słyszeć Ale najbardziej przemawiają do mnie podkładki od Mionixa, ew Razer Goliathus, ale nie będzie mi się ani trochę zgrywał kolorem. Cytuj Link to post Share on other sites
areklat 552 Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 ASUS nawet fajna, ale nie mam pewności co do jej wtrwałości. Uwierz mi jest bardzo trwała już jakiś czas jej używam i dalej jest jak nowa, jedyny jej minus to trudność utrzymania w czystości w porównaniu z Tesoro. Cytuj Link to post Share on other sites
phaate 2 Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 QCK+? Moja G-SR sluzy jako podkladka pod kosmetyki dziewczyny. Po pewnym czasie zaczęla mieć zauwazalne klejenie sie. Nie polecam jej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts