Skocz do zawartości

Podkładka pod Mionixa Avior 7000

Recommended Posts

Witam, szukam dwóch podkładek pod myszkę. Jedna większa (40x40 minimum), druga nieco mniejsza. Budżet można uznać 150 razem. Preferuję materiałowe, mogą mieć nadruki. Mile widziana możliwość zakupu w sklepie stacjonarnym jak alsen, mediamarkt, ale nie jest to coś bardzo wymaganego.

Mam ten sam model myszki, testowałem z nią parę podkładek 

- A4tech X7-500mp tania, ale szybko się postrzępiła myszka nie miała z nią problemów.

- SteelSeries 9HD świetna podkładka tylko, że ślizgacze znikają z zatrważającym tempie

- Tesoro Aegis X3 lub w tym przypadku x4 również bardzo dobra podkładka której używam do tej pory fajny i solidny materiał + obszyte brzegi (dla     mnie podkładka ta jest "szybka" wiec używam ją na przemiennie z inna w zależności od wykonywanych czynności )

- ASUS ROG GM50 Mouse Pad wyrwana za grosze na promocji, nie spodziewałem się, że zostanie u mnie na dłużej, a jednak używam jej na zmianę z podkładką Tesoro. W moim odczuciu jest "wolniejsza" od tej drugiej ( no i mniejsza oczywiście)

Przez nawałkę powiadomień nie zauważyłem, że ktoś odpisał :P
A4Tech odpada, mam QCK, a to niemalże to samo.

SS 9HD za droga, ASUS nawet fajna, ale nie mam pewności co do jej wtrwałości. 

Tesoro mi się podoba. Myślę jeszcze nad podkładkami od Mionixa, np Sargas L + Sargas S jako mniejsza.

Edytowane przez BrunoxD

ASUS nawet fajna, ale nie mam pewności co do jej wtrwałości. 

Uwierz mi jest bardzo trwała już jakiś czas jej używam i dalej jest jak nowa, jedyny jej minus to trudność utrzymania w czystości w porównaniu z Tesoro.