gamestar 0 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Witam. Jako, że w tabletach nie siedzę praktycznie w ogóle to chciałbym was prosić o pomoc w doborze tabletu. mój budżet : 300zł (jeżli będzie warte dołożenia to do 400) gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : allegro, ew kupno na ebay w usa nówka czy używka : używany preferowany rozmiar wyświetlacza : około 8" preferowany system mobilny : wszystko jedno, chociaż kusi mnie windows(przez wielozadaniowość) do czego będę używać urządzenia : głównie jako ebook, do tego internet, filmy, muzyka, tylko proste gry, do lepszych mam lapka moje najważniejsze wymagania : Przede wszystkim płynność działania, później bateria(nie wymagam cudów) no i żeby wyglądał ładnie(w moim guście jest np lg g pad 8.0), nie pogardze większą ilością pamięci lub kartą pamięci i modułem gps. rodzaj połączenia z internetem : Wi-fi Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
fenrek 0 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Coś od Lenovo. Dobra marka, w zasadzie wszystkie ich tablety dają radę. Możesz ewentualnie zastanowić się nad tabletem Dell Venue chociaż sam stawiałbym raczej na Lenovo z uwagi na mocniejszą baterię. W tym przedziale cenowym odpuściłbym sobie Samsunga bo będą się cięłly. Nie polecam również tanich chińskich marek bo są kiepsko wykonane. No i porównaj sobie ceny w porównywarkach. Warto będzie jeszcze skorzystać z targomatu. A i polecam jeszcze ewentualnie wypełnić formularz tutaj: https://www.targomat.pl/ - znalazłem dzięki nim swego czasu dobra ofertę. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Lenovo ma kiepski serwis. Colorovo CityTab Supreme 8" 3G/MODECOM FreeTAB 8025/Kiano Intelect 8 3G MS/Lark Ultimate 8i WIN/ Cytuj Link to post Share on other sites
gamestar 0 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 A są jakieś opcje w przypadku tabletu 10"? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts