achort2007 0 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Witam. Mam do Was pytanie. Chcę kupić telefon za ok. 500 zł. Nie jestem za bardzo obeznany w telefonach więc pytam o radę tutaj. Do tej pory miałem sony XPERIA X8. Powiem może moje preferencje co do telefonu na podstawie tego, co mi nie pasowało w XPERIA X8. Na pewno to, że internet był wolny. Nie wszystkie strony były obsługiwane. Przede wszystkim nie można było odtwarzać filmów, plików tekstowych, plików pptx (chodzi tu o prezentacje w power point) i internet był ogólnie bardzo bardzo ubogi. Wszyscy teraz z tego co widzę maja Internet w telefonie niemal identyczny i z tyloma funkcjami co w komputerze, podobny chciałbym mieć w nowym telefonie. Chciałbym również, aby aparat robił ładne zdjęcia i miał trochę funkcji... Jednak nie musi być nie wiadomo jak wypasiony:D Wiem że ''ładne zdjęcia'' to dziwne stwierdzenie ale myślę że wiecie mniej więcej o co chodzi i coś doradzicie Chciałbym też aby jakość dźwięków była dobra, żeby po upadku od razu się nie rozwalił ( żeby szybka nie pękała tak od razu ) i żeby miał długo wytrzymującą baterię. Wiem, że nie można mieć wszystkiego, tym bardziej z 500 zł oraz wiem też to, że mój opi nie jest zbyt kreatywny. Ale może coś polecicie Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Lumia 640 albo 640XL z przedłużenia umowy, albo szukać motki jakiejś czy p8lite z przedłużenia umowy. Od siebie polecił bym windows phone bo jest uniwersalny do prostych czynności, ale gry i niektóre aplikacje niedomagają. Cytuj Link to post Share on other sites
achort2007 0 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Lumia 640 albo 640XL z przedłużenia umowy, albo szukać motki jakiejś czy p8lite z przedłużenia umowy. Od siebie polecił bym windows phone bo jest uniwersalny do prostych czynności, ale gry i niektóre aplikacje niedomagają. A mam pytanie. Osobiście polecasz LG SPIRIT czy LUMIA 640 ? Bo się zastanawiam głównie nad tymi dwoma. Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Nisko budżetowe androidy nie są takie płynne, może poza motką i niektórymi chińczykami. Z tego co widzę ma podobne wnętrzności co lumia. Jeżeli zależy ci na jakichś średnio wymagających grach i dobrym wsparciu dla wszystkich możliwych apek brał bym androida. Z drugiej strony masz świetnie działający wp8 z podstawowymi apkami społecznościowymi i grami w trochę węższym zakresie. Sam nie gram na fonie i mogę polecić wp i lumie 640/XL za płynność ekran czas trzymania baterii jakość wykonania i aparat. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Jak pasuje Ci Windows to 640/XL, a jak Android to bierz P8 Lite i się nawet nie zastanawiaj Cytuj Link to post Share on other sites
leviathon 2 Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 P8 lite to dobry wybór. Możesz też zobaczyć myphone infinity IIs, bo ma teraz dobrą cenę Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 myphone infinity IIs No chyba nie, znacznie lepszy jest P8 Lite Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts