mazi86 3 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Siema, mam problem z samsungiem, ledwo kupiłem nowy telefon i już mam problem, gdy chcę założyć konto Google by mieć dostęp do sklepu play itp. to robię tak samo jak na tej stronie:http://mojtelefon.info/samsung_galaxy_j5_konfiguracja_telefonu_zakladanie_konta_google i tu jest problem bo jak daje " zakładka Google-gmail-dodaj adres email-wybieram Google i tam jest osobiste to biore google daje dalej a tu wyskakuje potwierdź hasło " jak ja mam podać hasło jak jeszcze nic nie założyłem? Pomocy . A i telefon miał przywrócone dane fabryczne. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Załóż konto na komputerze a potem na gotowe już sie zaloguj na telefonie Cytuj Link to post Share on other sites
mazi86 3 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 konto na kompie jest założone tylko co chwilę potwierdza mi hasło które już wpisałem i tak cały czas "Potwierdź próbę" bo na samsungu s3 neo wszystko wchodziło bez problemu a tu jakieś jaja. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Wejdź w recovery i wybierz wipe cache, może nie do końca się te ustawienia fabryczne przywróciły. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts