neckol 190 Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Przepisywać opisy ze sklepów to Ty potrafisz, tylko jakoś swojego zdania nie potrafisz przekazać. Może akurat jest autorem opisu? heheszki A tak na poważnie. Czym te słuchawki się wyróżniają na tle innych w swojej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
adam_anton 3 Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 jak już fex zauważył nie posługuję się audiofilską nomenklaturą więc polecę tylko recenzję audiokrytyka http://www.audiokrytyk.pl/recenzja-sluchawek-audio-technica-ath-m20x/ Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Tu nie chodzi o żadną audiofilską nomenklaturę. Opisy ze sklepów to ostatnie miejsca skąd warto czerpać informacje o słuchawkach, a jeśli sam informacji nie posiadasz to nie sugeruj, że jest inaczej. Tutaj link do recenzji jest, jak najbardziej na miejscu. Cytuj Link to post Share on other sites
makaj 3 Napisano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Troszeczkę potestowałem sobie słuchawki Po swojemu, ale potestowałem Wybór padł na Superluxy HD669. Jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o tę cenę, to na prawdę dla mnie to duży odskok w jakości od moich Siberia V1 za 99 zł A tu tylko 50 zł dopłacone i jakość dużo dużo lepsza. Zaskoczyłęm się pozytywnie wygłuszeniem (pierwszy raz mam na głowie słuchawki zamknięte i stąd pewnie to zaskoczenie). Dźwięk miły Jak strzelam z AWP, to nie rozwala mi uszu, tylko jest bardziej przyjemny dźwięk. W systemie wystarczy Volume na 55 i wszystko ślicznie słychać Pozycjonowanie też jest w porządku. Jednak no ciężko jest wyczuć kiedy idzie 2 przeciwników z obu stron i który jest bliżej. Ale to nie wina słuchawek, tylko raczej moja Brak skupienia i ta adrenalina jak się samemu zostało (niektórzy wiedzą o czym piszę) robią swoje Aktualnie jestem bez karty dźwiękowej, tylko na integrze Ale dźwięk jak najbardziej mi odpowiada. W tej cenie polecam jak najbardziej Dziękuję za pomoc w wyborze! Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Jak w przyszlosci dokupisz karte to i pozycjonowanie sie bardzo polepszy jak bedziesz mial grosz na zbyciu poszukaj x-fi titanium okolo 120zl powinny stac uzywki i znowu sie zaskoczysz Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Jednak no ciężko jest wyczuć kiedy idzie 2 przeciwników z obu stron i który jest bliżej kłania się separacja , wąska scena i słaba przestrzeń. Bynajmniej podobne odczucia miałem grając na różnych integrach. Trzeba również przyznać , że CS:GO ma słabą ścieżkę audio. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts