Skocz do zawartości

Słuchawki półotwarte/zamknięte ~250zł

Recommended Posts

Tu nie chodzi o żadną audiofilską nomenklaturę. Opisy ze sklepów to ostatnie miejsca skąd warto czerpać informacje o słuchawkach, a jeśli sam informacji nie posiadasz to nie sugeruj, że jest inaczej. Tutaj link do recenzji jest, jak najbardziej na miejscu.

• 2 tygodnie później...

Troszeczkę potestowałem sobie słuchawki :) Po swojemu, ale potestowałem :)

Wybór padł na Superluxy HD669. Jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o tę cenę, to na prawdę dla mnie to duży odskok w jakości od moich Siberia V1 za 99 zł :) A tu tylko 50 zł dopłacone i jakość dużo dużo lepsza.

Zaskoczyłęm się pozytywnie wygłuszeniem (pierwszy raz mam na głowie słuchawki zamknięte i stąd pewnie to zaskoczenie). Dźwięk miły :) Jak strzelam z AWP, to nie rozwala mi uszu, tylko jest bardziej przyjemny dźwięk. W systemie wystarczy Volume na 55 i wszystko ślicznie słychać :) Pozycjonowanie też jest w porządku. Jednak no ciężko jest wyczuć kiedy idzie 2 przeciwników z obu stron i który jest bliżej. Ale to nie wina słuchawek, tylko raczej moja :) Brak skupienia i ta adrenalina jak się samemu zostało (niektórzy wiedzą o czym piszę) robią swoje :D

Aktualnie jestem bez karty dźwiękowej, tylko na integrze :) Ale dźwięk jak najbardziej mi odpowiada. W tej cenie polecam jak najbardziej :)

Dziękuję za pomoc w wyborze! Pozdrawiam! 

Jednak no ciężko jest wyczuć kiedy idzie 2 przeciwników z obu stron i który jest bliżej

kłania się separacja , wąska scena i słaba przestrzeń. Bynajmniej podobne odczucia miałem grając na różnych integrach. Trzeba również przyznać , że CS:GO ma słabą ścieżkę audio.