q3sniper 13 Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, Co myślicie o tym telefonie. Szukam czegoś w tych rozmiarach ale poza dużo większym Asusem Zenfone 3 Ultra nie znalazłem niczego innego. Zostaje jeszcze Huawei Mate 8 ale cena jest dużo większa. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez q3sniper Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Dasz radę odblokować bootloader i wgrać miuipolska? Niestety mało jest tak dużych telefonów Zobacz Mate 7/P8 Max, ale są droższe. Jak duży ma być ten telefon? Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 są i większe jak Coolpad Mega 7 Cytuj Link to post Share on other sites
q3sniper 13 Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) We wrześniu wyjdzie Lenovo PHAB 2 plus, który ma 6,4 cala więc nie będę musiał się męczyć z romami do Xiaomi. Poczekam do września i zobaczę co i jak ale widzę, że Lenovo może okazać się zacnym konkurentem dla phabletów powyżej 6 cali są i większe jak Coolpad Mega 7 nie mam pojęcia co to za telefon Co ciekawe - nie znalazłem żadnego testu tego telefonu kupionego w Polsce. Na YouTube same testy zagraniczne. Czy to oznacza, że nikt w Polsce tego telefonu nie kupuje czy wszyscy czekają na polską wersję? Edytowane 14 Czerwca 2016 przez q3sniper Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Jeśli nie za mały i nie za stary to zobacz Note 4 Cytuj Link to post Share on other sites
q3sniper 13 Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jeśli nie za mały i nie za stary to zobacz Note 4 Teraz mam Note 3 więc chcę coś większego. 6,4 cala jest fajne i jak dla mnie nie za duże. Czytałem, że we wrześniu będzie w sprzedaży Lenovo PHAB2 Plus z 6.4 calowym ekranem więc poczekam bo jednak wolę kupić w Polskim sklepie i mieć normalną gwarancję i polską wersję. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jeśli Ci się nie spieszy to czekaj. Jak tam Note 3 się spisuje? Długo go masz? Cytuj Link to post Share on other sites
q3sniper 13 Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 No właśnie się nie spieszy bo Note3 daje jeszcze radę ale chcę jeszcze większy ekran, bo lepiej będzie mi się oglądało filmy na YouTube. Note 3 ma ekran 5,7 a nie chcę kupować dodatkowo tabletu więc wolę zainwestować w większy ekran telefonu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts