roamir 6 Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, mam taki problem że gdy wkładam miksturę oczyszczenia w sloty na potiony to po wyjściu z inwentarza znika mi z paska dostępu i nie mogę jej użyć, mimo że w inwentarzu ciągle jest włożona pod bindy. Wcześniej przed patchem było okej, po wejściu dodatku z patchem wystąpił problem. Ktoś wie jak to naprawić? Próbowałem "naprawić instalację" pobrało kilka MB danych ale to naprawiło tylko bugi graficzne z cieniem(?). Edit. Dodam że inne mikstury działają OK, Grom jaskółka itd wszystko nie znika, tylko mikstura oczyszczenia. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez roamir Link to post Share on other sites
sados2191 3 Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Spróbuj bezpośrednio w ekwipunku użyć mikstury. Link to post Share on other sites
roamir 6 Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 W tym problem że się nie da, klikałem ją na wszystkie sposoby, bez włożenia do slotów nie da się używać mikstur. Link to post Share on other sites
Recommended Posts