patryk0902 0 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Witam. Mam problem z kablami dołączonymi do tej obudowy a mianowicie z USB 3.0 które są w środku i nie wiem gdzie je podłączyć. Kolejnym problemem jest w środku obudowy jest taki panel do którego można podłączyć dysk(mam podłączony do niego dysk SSD Patriot inferno) chyba jeden kabel (taki czerwony) jest do podłączenia do tego panelu. Ostatnim pytaniem jest fakt iż nie wiem gdzie mam podłączyć te wszystkie wiatraki do płyty głównej. Za wszystkie posty z góry dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
marocco 1 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 a jaka masz plyte glowna ? bo nic nie napisales ;/ a to bardzo wazna kwestia wentylatory podlaczasz do wtykow w plycie glownej oznaczone jako FAN... ;)procz CPU_FAN Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Mam problem z kablami dołączonymi do tej obudowy a mianowicie z USB 3.0 które są w środku i nie wiem gdzie je podłączyć.jaką masz płytę główną? Kolejnym problemem jest w środku obudowy jest taki panel do którego można podłączyć dysk(mam podłączony do niego dysk SSD Patriot inferno) chyba jeden kabel (taki czerwony) jest do podłączenia do tego panelu.I z czym problem? Ostatnim pytaniem jest fakt iż nie wiem gdzie mam podłączyć te wszystkie wiatraki do płyty głównej.Pod złącza fan connector, które znajdują się na płycie głównej, lub pod zasilacz stosując przejściówkę molex. Cytuj Link to post Share on other sites
patryk0902 0 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Płyta: ASUS P7P55 E-Deluxe i są oprócz CPU_FAN 3 miejsca a ja mam 6 wentylatorów. Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 USB 3.0 podłączasz pod złącze USB na płycie, ale pewien nie jestem. CPU_FAN 3 miejsca a ja mam 6 wentylatorów. http://allegro.pl/rozgaleznik-to-wentyl ... 14361.html takie trzy i po problemie. Cytuj Link to post Share on other sites
patryk0902 0 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Ale jak to? Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Ale jak to?Nie rozumiem? Cytuj Link to post Share on other sites
flybass 6 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 sory ze wcinam sie w post ale potrzebuje zasilacza na juz !!;((( powiedzcie czy podepne ten zasilacz spokojnie do kompa?bo nie chce wtopic kaski....nie widze tam molexow chyba ze to te Peripherale ...nie zgaduje wiec pomozcie!!!jeszcze raz sorki wielkie za wciecie sie do postu!!!http://techplanet.pl/index.php?gk=0&k=79&id=51539&v=zo&ord=cena&f=more&filtr=szukaj Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Spokojnie możesz podpiąć. Dla pewności powiedz jeszcze jaki to sprzęt i ile masz do wydania. Cytuj Link to post Share on other sites
flybass 6 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 emm no wiecej juz wydac nie moge;/ to jest max czyli 250 razem z przesylka...karta graficzna geforce 8800GT procek dwurdzeniowy Athlon 2,11 ;/ dobra to ja kupuje ten zasilacz dzieki za pomoc i jeszcze raz sorki ze sie wciolem ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 za 30zł więcej masz 100w więcej http://www.comp4you.eu/pricelist/item.aspx?PID=C3109043 Cytuj Link to post Share on other sites
flybass 6 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 juz zamowilem ;p ok dzieki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts