Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, szukam telefonu za 800-900zł używany, Najważniejsze aby był płynny nie przycinał i miał jak najlepsze aparaty, Raczej nie chciał bym żadnej motki bo lubie miec jakieś bajery w telefonie nie chciał bym raczej czystego systemu co dla nie których jest duża zaleta mnie to jakoś nie przekonuje, Na baterii mi nie zależy aby wytrzymał od rana do wieczora. Fajnie jak można by było pograc w jakieś gierki ze sklepu play, ale gram raczej rzadko. Myślałem nad G3 ale jest juz to telefon dośc stary. Z góry dzięki

Czy honor jest wydajnym telefonem ten procesor taki egzotyczne ze tak to ujmę. Niby mówiłem ze motki nie chce ale dużo osób poleca moto x play i nexusa 5x, sam juz nie wiem.

Patrzyłem na olx to za 1000zł mozna dostać już LG G4 to chyba był by najlepszy wybór ? chodź troche jego wygląd odstrasza :D

Edytowane przez mateuszeg

Honor 7 to taki ulepszony P8 - o czytnik linii papilarnych, trochę podkręcony CPU, większą baterię szybkie ładowanie, zupełnie inny design (ale to już kwestia gustu). 

Większość aplikacji ze Sklepu Play jest zoptymalizowana pod ten procesor, sam na co dzień korzystam z P8 i nie spotkałem się z żadnym błędem z powodu procesora. 

Honor = Huawei

Niby mówiłem ze motki nie chce ale dużo osób poleca moto x play i nexusa 5x, sam juz nie wiem.

W sumie to też kwestia gustu, jeden woli czysty system, a drugi zmodyfikowany. 

Moto i Nexus zawsze dostają szybkie aktualizacje, a zwłaszcza ten drugi, Nexusy mają długie wsparcie.

Patrzyłem na olx to za 1000zł mozna dostać już LG G4 to chyba był by najlepszy wybór ? chodź troche jego wygląd odstrasza  :D

Ma bardzo dobry aparat, jeden z lepszych z '15, wydajny, ale wygląd nie każdemu się podoba

Edytowane przez jutjub

No i jest dylemat, G4 przemawia aparat wydajność ale jest duży przyciski z tyłu (nie wiem czy bym sie do tego przezwyczaił :) ) i ten wyglad mieszane uczucia. Honor 7 fajnie wygląda czytnik linii fajny bajer, aparat chyba ma spoko, duże przepasci nie ma w porównaniu do g4? obawiam sie troche co do jego wydajności no i cena trochę spora(1100zł). P8 najładniejszy najtańszy no i chyba najsłabszy z wymienionych, Widze że go użytkujesz powiesz o nim coś więcej. Chciał bym tele na jakieś 2 lata i nie wiem czy doplacac czy wystarczy mi p8 Sam już nie wiem

Popatrzyłem troche i za 1100-1200 można juz znaleźć S6

Edytowane przez mateuszeg