grabol12 0 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Do tej pory miałem kartę z orange i usługę orange free dzięki czemu za kazde doładowanie otrzymywałem darmowy pakiet internetu lecz żeby mieć internet w telefonie przez cały miesiąc musiałem doładowywać konto za 30zł co przy moich rozmowach telefonicznych jak i wysyłaniu sms-ów było zupełnie nie opłacalne ponieważ zawsze na koncie zostawało mi z 20 złoty.Jutro zmieniam telefon i chcę jakiś fajny starter głównie do przeglądania internetu.Macie jakieś fajne propozycje i co sądzicie o ofercie Play na kartę Lubię To! jak ona dokładnie wygląda jak szybki jest internet z niej? Z góry dzięki za wszystkie rady Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Virgin mobile daje ci darmowe 300mb/ jakies sms i minuty, cyklicznie się to odnawia, możesz dokupić pakiety z internetem, ale to sam musisz zobaczyć czy cie satysfakcjonuje. Zasięg będzie podobny do play. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 https://www.morele.net/starter-virgin-mobile-9-zl-z-pakietem-bezlimitu-774038/ Polecam VM. Sam mam i jest świetnie. Trwa promocja na morele - starter za 29 zł kosztuje 9 zł - 4 GB Internetu, nielimitowane SMS, rozmowy. Wejdź i poczytaj na ich stronie, co i jak Cytuj Link to post Share on other sites
adek140 0 Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Ja mam z Lycamobile doładowuje za 10 zł i mam 3 Gb neta. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts