kubek1234 0 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Czy wiecie moze czy w tym telefonie można robić zdjecia z długim czasem naswietlania lub znacie jakąś aplikację ktora na to pozwala? Jeśli nie to moze jest taka możliwość w gopro hero 4 ? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 po aktualizacji do androida 6.0 S6 dostaje taką sama aplikację jak s7 z pełnym trybem manualnym czyli masz czasy naświetlania do 10s bardzo ładnie to działa Cytuj Link to post Share on other sites
kubek1234 0 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Mógłbyś coś więcej napisać gdzie to szukać bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć Edit:znalezione Mam z tym problem ponieważ zdjęcia wychodzą prawie całe białe jeśli na 10s a jak na 1/24000 to są ciemne Edytowane 2 Czerwca 2016 przez kubek1234 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Podstawy działania aparatu. W dziennych warunkach świetlnych to zupełnie normalne i tak ma być. Zdjęcia z długim czasem jak będziesz robił ręką będziesz miał też rozmazane Postaw telefon gdzieś w nocy gdzie jest bardzo słabe światło(oczywiście też nie tam gdzie nie ma go wcale) i się pobaw z samowyzwalaczem i czasami. W ten sposób szybko załapiesz o co chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Mam z tym problem ponieważ zdjęcia wychodzą prawie całe białe jeśli na 10s a jak na 1/24000 to są ciemne trzeba liznąć trochę wiedzy na temat fotografii naswietlenia więcej niż 1s to tylko do zdjec nocnych smartfony nie mają regulowanej przesłony przez co długie czasy naswietlania nawet przy niskim iso 50 w dzień są nie do wykonania praktycznie chyba, że będziesz używał jakiegos filtra przed obiektywem to tak w nocy wychodzi to nawet fajnie tylko bez statywu nie ma co podchodzić to np wykonane s7 na naświetlaniu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts