Melocrafty 2 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Witam Szukam Macbooka pierwszego zresztą i nie wiem czym sie kierowac kwota jaką chce przeznaczyc jest śmieszna albo i nie bo MAKS 3000 i raczej uzywke dostane w tym przedziale cenowym.Lapek ma stać i wyglądac taki żart ale ogólnie to tylko do neta będzie filmów gier nie bo mam kompa z Windą i na studia sie przyda do jakis drobnych prac Corel Sketchup chociaz nie wiem czy uciągnie.Chciałem Macbooka Pro z Retiną bo mi sie mega Retina podoba i jest wydajniejszy mimo że jest cięższy od Aira ale jak pisałem jest to mój pierwszy kontakt z OSX i Macami i nie wiem czym w ogóle sie kierowac kompletnie nic.Takie pytanie mam czy te roczniki Macbooków zmieniają cos czy to tylko rocznik.Bardzo prosze o pomoc bo nie chce lapka z Windą kupowac chciałem poznac OSX'a wkoncu. Cytuj Link to post Share on other sites
Colin2000 56 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Za 3500 wystawił forumowicz w dziale sprzedam Air 13 z 2015.Napewno sie opłaca.Sam bym go wziol ale konferencja Apple WWDC za 2 tyg może pokażą coś odświeżonego Cytuj Link to post Share on other sites
armi3 326 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 jeśli zależy Ci na retinie i wydajności bierz maca pro jesli zależy Ci na wadze, smukłości i baterii bierz air'a do Twoich potrzeb fajny by był Macbook ten najnowszy - ale cena masakra ostatnie lata w macbookach to praktycznie tylko nowsze procki + szybsze SSD /w zeszłym roku nowy gładzik z nowymi funkcjami/ air 13 4gb/128gb był ost na jakieśj promo w x-kom za 3699, a to już była fajna promocja /2-3 tygodnie temu/ macbook air dawno nie mial większych zmian i też myslę, że ten rok może przynieść zmiany konstrukcyjne zwlaszcza po tym co pokazał dell z xps Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 549 Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Też mi się wydaje, ze Air na początek ok ... największą wadą jest ekran a cała reszta już standardowo jak u Appla porządna. Mimo upływu lat lapek całkiem fajnie jeszcze wygląda .. nie wiem czy nie szukałbym jakiejś 2 letniej używki po znudzonej nim bogatej studentce Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts