neckol 190 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 (edytowane) Hej, mam zamiar przetestować jakiegoś mechanika z Chin. Miał w swoich łapksach redragona k552 i spisywał się nadzwyczaj dobrze + bardzo dobre wykonanie. Teraz padł wybór na: Reddragon k553 która ma przełączniki adekwatne do mx cherry green (Korzystał ktoś z tych przełączników?? Nie mam pojęcia jaką mają charakterystykę) Rosewill rk9000 na mx cherry blue. Dodatkowo myślałem nad Aulą Wings of Liberty, ale nie mogę znaleźć jakiej firmy ma przełączniki a 240 zł nie chcę znowu wyrzucić całkowicie w błoto. Miło by było jak by posłużyła mi albo komuś w rodzinie. Ktoś miał jakiegoś Chinola? Jak działają te zielone od mx cherry? Z góry dzięki. Edytowane 31 Maja 2016 przez neckol Cytuj Link to post Share on other sites
ponyyou 0 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 https://deskthority.net/wiki/Cherry_MX_Greentu masz coś o tych zielonych. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Temat do usunięcia. Rosewella nie ma na magazynach a redragon podrożał nieznośnie. Jak będzie coś kupowane to aula. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts