a6riz 0 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Cześć Posiadam LG G3s i chciałbym się przesiąść na jakiś inny telefon, który posłuży mi na jakieś 2 lata G3s miał lagi,ściny itp. a chciałbym przy tym telefonie tego uniknąć. Chcę aby telefon był wydajny, robił fajne zdjęcia oraz nie miał żadnych ścin,lagów Mógłbym prosić o jakieś propozycję? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Huawei P8 albo Honor 7 jeśli się znajdzie Lenovo Moto X play Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Z czystym sumieniem mogę polecić P8, a jak chcesz mieć więcej bajerów to Honor 7. Zobacz jeszcze Nexus 5X Cytuj Link to post Share on other sites
a6riz 0 Napisano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 (edytowane) A LG G4? Zastanawiałem się nad nim Nie chce właśnie mieć żadnych ścin a nie znam w sumie tych Honorów i Huawei i nie wiem czy dobrze się sprawują? A Huawei ma tylko 2 gb ramu i boję się że zacznie się ciąć ;/ Edytowane 30 Maja 2016 przez VarteN Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 A LG G4? Zastanawiałem się nad nim Też dobry smartfon, tylko najpierw sprawdź czy dobrze leży Ci w dłoni Nie chce właśnie mieć żadnych ścin a nie znam w sumie tych Honorów i Huawei i nie wiem czy dobrze się sprawują? Huawei i Honor to ta sama marka. Nie odstają od konkurencji pod względem płynności. A Huawei ma tylko 2 gb ramu i boję się że zacznie się ciąć ;/ Pewnie chodzi Ci o P8 Lite. Nawet on po roku czasu od premiery daje radę na 2 GB RAM. Proponowałem Ci P8, a on ma 3 GB RAM i działa wyśmienicie. Jak dobrze telefon zoptymalizowany to nawet pociągnie na 1 GB RAM, ale takich jest już mało. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts