Tatsu 0 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Witam. Jak w temacie, poszukuje sprawdzonego szkła hartowanego do Samsunga Galaxy s6 edge + i s7 edge w rozsądnej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Na pewno omijaj takie, wiele osób się na nie skarżyło, a poza tym są drogie http://4kom.pl/pol_pl_Szklo-hartowane-na-caly-ekran-do-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus--5302_8.jpg omijaj takich, które nie zachodzą na zagięte krawędzie Sprawdź ofertę Nillkin, 3mk Cytuj Link to post Share on other sites
Tatsu 0 Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Dziękuje za odpowiedź! Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Możesz poszukać na stoiskach Teletorium, mają bardzo duży wybór szkieł i folii. Może znajdziesz coś, co będzie Ci odpowiadać. Cytuj Link to post Share on other sites
leviathon 2 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Ja swoje mam z teletorium. Telefon lądował na ziemi już kilkadziesiąt razy odkąd je mam. Na szkle pojawiło się co prawda parę pęknięć, ale ekran jest cały. A o to chyba właśnie chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 heh jeśli chcesz przyoszczędzić, to polecam Ci zakupy na aliexpress.com paczki przychodzą mi mniej więcej 3 - 4 tygodnie zamówiłem sobie szkło na przód i tył 2,5D, ramkę ochronną ze szkiełkiem na obiektyw i na lampę błyskową i etui gel case przezroczyste. Wszystko za w sumie niecałe 15 zł z przesyłką do Galaxy S6 właśnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts