rocketbeats 0 Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Witam ! Tak samo jak z tytule mam problem z s4.Kupiłem go od kolegi w zeszły poniedziałek . Kolega przywrócił go do ustawień fabrycznych , wszystko było dobrze do piątku . W piątek podczas słuchania muzyki telefon się wyłączył i nie reagował na nic . Jedynie podczas wyciągania i wkładania baterii na 2 sekundy pojawiało się logo samsunga . Próbowałem wejść w tryb Recovery i Download mode żeby zainstalować na nowo system przez program ODIN ale po wduszeniu odpowiednich klawiszy tryby tak samo wyłączały sie po 2 sekundach . Teraz telefon jest całkowicie "martwy" bo rozładowała się bateria a podłączenie do ładowarki nic nie daje .Jeżeli ktoś wie co to może być i jak to naprawić lub ile by wyniosła naprawa telefonu to proszę o szybką odpowiedź . Dodam , że bardzo mi na tym zależy ! Z góry dziękuję za każdą pomoc . Pozdrawiam http://forum.androidnow.pl/images/smilies/smile3.gif Cytuj Link to post Share on other sites
Vexess 0 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Może gniazdo ładowania uszkodzone? Miałem tak samo Cytuj Link to post Share on other sites
damchmark 28 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Jedną z możliwych przyczyn może być bateria. (W sesie,że padła na amen). Możesz podejść do jakiegoś serwisu i sprawdzić na innej baterii. (Miałem podobny przypadek i winna była bateria). Tapatap z LG G4 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts