BostonRedSox 0 Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 (edytowane) Hej mam pytanie macie polecić jakąś dobra nawigację GPS na całą europę? Ogólnie miałem pomysł bawić się z tabletem, ale po za granicami Polski nie mam internetu z Cyfrowego Polsatu. Dlatego potrzebuje nie drogiej nawigacji która podoła nie wysokim wymaganiom mojego ojca sam nie chcę się w to bawić bo gó**o się znam na nawigacjach Edytowane 28 Maja 2016 przez BostonRedSox Cytuj Link to post Share on other sites
Echnaton 28 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Jest sporo dobrych nawigacji - niektóre nawet darmowe (jak Navigator,MapFactor) wiele nisko-płatnych za kilka zł umożliwiających korzystanie z nawigacji przez kilkanaście do kilkudziesięciu dni - mowa tu o androidzie takich jak Automapa,TomTom, BringGo itd. Cytuj Link to post Share on other sites
cebulak87 0 Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Z takich o prostej grafice bez bajerów, mającej spełniać wymagania to mogę polecić NAVITEL E500 ma mapy do 47 państw europy + dożywotnia licencja aktualizacji map, a kosztuje tylko jakieś 300zł, popatrz sobie po tych sklepach elektronicznych typu euro, sferis, mediaexpert itd. a najlepiej sprawdz na ceneo i zerknij na allegro moze uda sie taniej cos. Sam taką mam i wiem co mówie. Po co przepłacać za grafikę itd. To ma się sprawdzić w jezdzie, a sprawdza się i mówi z wyprzedzeniem o zmianie pasu, skrętach itd. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts