MoonWalk 159 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Hej. Mam kierownic Tracera. Miałem starą i dobrze mi się na niej grało przez to, że miała dużo przycisków. To mi się bardzo przydawało i dlatego przy wyborze kierownicy było mi ciężko, gdyż niewiele kierownic oferuje tak wiele przycisków. No i wybrałem Tracer Carbon Racer - świetna kierownica. Pedały sie nie ślizgają, miękka oprawa koła, nawet wentylacja z dmuchawą na palce Tylko jest jeden haczyk - do kilku przycisków jest przypisana jedna funkcja :< Nie mogę sobie w grze np. ustawić, żeby prawy pedał nożny był gazem, a prawa łopatka biegiem w górę, tylko i łopatka i pedał muszą być wtedy gazem lub biegiem. Jest to okropnie irytujace, gdyż zawsze w starej kierownicy miałem ręczny pod prawą łopatką, a teraz nie mogę normalnie tego ustawić :< Czy jest jakis sposób, by do kilku różnych przycisków nie była przypisana jedna opcja? Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Skoro kierownica wysyła do komputera taki sam sygnał z wielu różnych przycisków to nic na to nie poradzisz. Sterowniki są? No i wybrałem Tracer Carbon Racer - świetna kierownica. Skąd ty te Kambodżańskie linki bierzesz? // TheSpeed Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Było kupić Logitecha lub Saiteca, miałbyś mniej problemów z konfiguracją. Problem tkwi w tym, że taki sprzęt nie posiada osobnych osi dla pedałów, kierownicy czy shiftera, wszystko jest w jednym worku . Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Stery są. A nie ma żadnych innych sterowników na necie albo co, które mogą to zmienić czy coś? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Masz podobny temat, jest jak mowiłem - http://simracing.pl/forum/f48/problem-t ... acer-9114/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts