PanRodak 0 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Witam. Mam zamiar kupić używany telefon do około 450 zł. Będe go używał do: -przeglądania internetu (youtube iitd.) -robienia zdjęć (snapchat) -słuchania muzyki, duuuużo muzyki Chciałbym się skupić na tych trzech rzeczach. Telefon powinien mieć dobry aparat, najlepiej jakby z przodu miał z 5 Mpx. Skoro mam go używać do snapchata to oczywiście wymagany system Android. Co do muzyki, słucham jej baaardzo dużo więc zależy mi na dobrej jakości dźwięku szczególnie na słuchawkach chociaż fajnie by było gdyby bez słuchawek nie bolały uszy. Zdaję sobie sprawe że pewnie więszkość smarphone' ow spełnia te wymagania ale wolę się jednak dopytać. Kolega mi polecił LG g4c Cytuj Link to post Share on other sites
AfgFire 3 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 P8 Lite już kupisz w tej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Zdaję sobie sprawe że pewnie więszkość smarphone' ow spełnia te wymagania ale wolę się jednak dopytać. No niekoniecznie... Kolega mi polecił LG g4c Telefon ok, ale można mieć lepsze w tej cenie, a poza tym 1 GB RAM/8 GB ROM z czego na dane zostaje 3,5 GB.. Same podstawowe aplikacje zajmują trochę miejsca. Szukaj P8 Lite z przedłużenia umowy - wydajny jak na tę cenę, bdb aparat, przyzwoicie gra, średnia bateria. Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Ja bym ci polecił Vernee Thor telefon ma 3GB RAM i Androida 6, a dodatkowo skaner linii papilarnych. Do kupienia za 400zł a jak doliczą vat to wyjdzie ok 500zł. Tu jest test Vernee Thor zobacz czy ci odpowiadają zdjęcia. To obecnie najciekawszy telefon do 500zł. zobacz jeszcze Meizu M2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts