BostonRedSox 0 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Cześć mam problem. Jako że mój poczciwy LG Swift L7 postanowił wczoraj odejść chciałbym kupić nowy telefon, ale szczerze tak dawno się tym nie interesowałem że nie wiem co jest teraz na topie i co byłoby dla mnie okej, nie chce wpaść w coś pokroju Nokii Lumii a potem płakać ze to jest przecież gó**o Tak więc znalazłem pare ogłoszeń jak dla mnie dobrych telefonów i moje pytanie co polecacie mi kupić z tej grupy? LG Leon - 300 HTC 610 - 300 (do negocjacji) Samsung Galaxy S2 - 300 Samsung Galaxy Core Prime - 300 Wszystkie na gwarancji, widać że zadbane. Co myślicie? Nie jestem maniakem gier na smartphony czy coś, chcę telefon porządny taki na którym spokojnie odpalę sobię snapa czy instagrama. Na którym spokojnie oglądnę film na youtube bez zacinek, który płynnie będzie chodzi, a system nie będzie jakkolwiek kolidował z użytkowaniem Pozdrawiam i dzięki za pomoc. PS: To są oferty z mojego regionu więc jeśli macie dobre propozycje na lepszy telefon za taką około kwotę to dajcie znać Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Niestety ale te telefony co wymieniłeś to shit. Podaj swój budżet ale już widzę że ok 300zł. Nie oczekuj za tą cenę płynności działania bo z tym mają nawet problem znacznie droższe urządzenia. Radzę Ci dozbierać do Huawei P8 lite albo Motoroli Moto G 2 generacji ew 1 wersji lte 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 P8 Lite chodzi po 400/500 zł z przedłużenia umowy Albo szukaj Moto E/G2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BostonRedSox 0 Napisano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) Mówisz? za 600 widzę parę ofert, przepłacę? Czy dobra cena jak na tego P8 Lite? EDIT: Okej widzę teraz następny post. Okej super w takim razie zaczaję się na P8. Dzięki za pomoc. Edytowane 27 Maja 2016 przez BostonRedSox Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Nie no, jak uważasz. Szukaj najtańszych ofert z Twojego regionu, a jak nie będzie tańszych to możesz zaryzykować i kupić spoza Twojej okolicy i wziąć telefon z przesyłką za pobraniem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts