kip3r500 0 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Witam. Ostatnio mam problem z moim telefonem ZTE Blade III, oglądałem na nim YouTube, padła mi bateria i gdy go podłączyłem, to uruchamia się jedynie do logo Androida i tak zatrzymuje się. Jestem w stanie wejść do Recorvery, ale wipe itd. Nic nie pomaga. Oddałem go do naprawy w moim mieście, ale powiedzieli mi, że nie są w stanie go naprawić, bo nie mają oprogramowania i trzeba go wysłać do serwisu, jest jakaś możliwość naprawienia go samemu? Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Nie da rady na nowo soft flashować, jak możesz do recovery przejść? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kip3r500 0 Napisano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Próbowałem, ale po podłączeniu telefonu do komputera, słychać, piknięcie, ale wygląda na to, że komputer nie wykrywa go. Flashtool- Nie widzi telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 (edytowane) Dziwna sprawa ja na uwalonej Xperii E, której się nawet włączyć nie dało, udało się postawić na nowo soft, ale niestety nic to nie dało i dalej klocek. Spróbuj pokombinować jakoś, jak wcześniej wykrywało. Gwarancji pewnie brak? Albo wiesz co spróbuj, o ile tak się da. Nagraj rom na kartę microSD i włóż do telefonu. Edytowane 25 Maja 2016 przez ADR15 Cytuj Link to post Share on other sites
kip3r500 0 Napisano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Gwarancji nie ma, telefon mam już z 3 lata. W sumie miałem na karcie jakiś ROM i to chyba nawet ze strony ZTE, tylko jak w recorvery chciałem go zainstalować, to wyskakiwało ,,Install aborted'' czy coś takiego. Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 No może jakiś zły rom? Poszukaj na stronie ZTE, albo na jakiś forach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts