bialy_hiszpan 0 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Dzień dobry, drodzy forumowicze!Przymierzam się do zakupu ostatniej konsoli Sony.Z początku chciałem podłączyć ją pod monitor, ale ostatecznie decyduję się na nowy TV.Z racji tego, że od momentu, gdy interesowałem się telewizorami minęło grubo ponad 5 lat, zwracam się do Was o pomoc przy wyborze, gdyż zgaduje, że wiele się zmieniło od tamtego czasu jeżeli chodzi o sprzęt.Więcej niż 3000 wydać nie chcę.Czytałem też, że niżej niż 40 cali przy rozdzielczości Full HD nie warto schodzić, a i input lag musi być niski jeżeli chodzi o gry.A głównie do nich telewizor będzie używany.Pogrzebałem trochę i znalazłem coś takiego: KDL-42W706B i KDL -43W809.Co sądzicie?Zaznaczę, ze zależy mi na stosunku możliwości do ceny.Jakie są wasze propozycje?Z góry dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc!Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts