Borko1 0 Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Cześć, pojawiła mi się dziś na ekranie blokady cyfra "3" - widoczna ona jest tylko i wyłączenie na ekranie blokady, po odblokowaniu telefonu tej ikony już nie ma. Czy ktoś się orientuje co to może oznaczać, z czym jest powiązane? Szukałam jakichś informacji w Internecie, ale bez efektu. Resetowałam w między czasie już telefon, ale nic to nie zmieniło. http://images76.fotosik.pl/622/5aea0fccfb76b687med.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
AfgFire 3 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Wygląda to na ikonę którejś z aplikacji którą musiałeś zainstalować. Polecam sprawdzić co może mieć taką ikone Cytuj Link to post Share on other sites
Borko1 0 Napisano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wygląda to na ikonę którejś z aplikacji którą musiałeś zainstalować. Polecam sprawdzić co może mieć taką ikone W momencie, kiedy zaczęło mi się to pojawiać nie instalowałam ani nie aktualizowałam żadnych aplikacji. Od dawna mam te same apki, nic nie dodaję. Z resztą dziwne byłoby, że ikona widoczna jest na ekranie blokady, a po odblokowaniu już jej nie ma. Ktoś ma może inny pomysł? Nikt nic? Zupełnie? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Nie wiem jak w Twoim, ale ja jestem na CM 13 (android 6.0.1) po rozwinięciu paska powiadomień jak kliknę i przytrzymam to pojawia mi się opcja zablokowania powiadomienia i pokazania aplikacji, która je wypluwa. Warto sprawdzić. Cytuj Link to post Share on other sites
Borko1 0 Napisano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Nie wiem jak w Twoim, ale ja jestem na CM 13 (android 6.0.1) po rozwinięciu paska powiadomień jak kliknę i przytrzymam to pojawia mi się opcja zablokowania powiadomienia i pokazania aplikacji, która je wypluwa. Warto sprawdzić. Nic takiego nie mogę zrobić, albo nie wiem jak. Przejrzałam generalnie w ustawieniach wszystkie aplikacje, sprawdzałam które mogą dawać powiadomienia na pasku i jest ich tylko kilka (dobrze mi znanych). Mnie bardziej zastanawia fakt, że ta ikona widoczna jest tylko przy zablokowanym ekranie, a po odblokowaniu znika, więc nie mam jak sprawdzić o co chodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Na swoim mogę otworzyć pasek powiadomień przy zablokowanym ekranie. Ciężko mi w takim razie strzelać na oślep co to może być. Cytuj Link to post Share on other sites
Borko1 0 Napisano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Poszłam za tym pomysłem i wyłączyłam opcję kodu do odblokowania. Faktycznie, wtedy da się rozwinąć pasek powiadomień przy zablokowanym ekranie... Tyle, że po rozwinięciu nie ma żadnego powiadomienia. Zatem wychodzi na to, że ta ikona to nie jest żadne powiadomienie. To w takim razie co? A może macie pomysł gdzie/do kogo napisać w tej kwestii? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Rzuć okiem tutaj: http://www.coolsmartphone.com/2015/05/06/huawei-p8-review/ Część "Lockscreen and Notifications" Ktoś ma to samo powiadomienie, może wejdź w notification center i znajdź metodą prób i błędów. Cytuj Link to post Share on other sites
Borko1 0 Napisano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Przejrzałam już wszystkie apki które mam zainstalowane, sprawdzałam które co i gdzie mogą publikować jeśli o powiadomienia chodzi, ale nic nie znalazłam. Dzięki za ten link, będę szukać dalej co to bo fajnie byłoby jednak wiedzieć Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie levvyhb 2 Napisano 31 Maja 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Mi w tym miejscu na zablokowanym ekranie wyświetla się moja sieć. Podejrzewam że jesteś za granicą i po prostu wyświetla Ci się zewnętrzny operator Twojej sieci. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Borko1 0 Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Mi w tym miejscu na zablokowanym ekranie wyświetla się moja sieć. Podejrzewam że jesteś za granicą i po prostu wyświetla Ci się zewnętrzny operator Twojej sieci. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Ooo, widzisz. No może to będzie to w takim razie. Choć dziwne, że pojawiło się po przeszło dwóch tygodniach przebywania za granicą Ale to może byś słuszny trop. Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts