Arus082 8 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 mój budżet : MAX 850 ale wiadomo wolałbym 800 zl gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Olx allegro nówka czy używka : tylko używka preferowany rozmiar wyświetlacza : 5"-6,5" preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : słuchanie muzyki, surfowanie po necie i czasami gra ale mało wymagająca. moje najważniejsze wymagania : BATERIA i Jakość dźwięku na słuchawkach I glosniku. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 LG G3 moj już dwu letni nadal trzyma luźno dwa dni chętnie sprzedam w sumie Cytuj Link to post Share on other sites
Arus082 8 Napisano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Miałem ten telefon i powiem Ci, tragedia bateria to komedia, prędkość systemu średnia. Uzytkowalem po aktualce ostatniej. Mogę mieć za 950 zł Meizu MX5 3/32gb z gwarancja do listopada, cały komplet stan bdb. Czy macie inne propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 tragedia? to musiałeś jakiś lipny egzemplarz trafić jestem bardzo zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Ja też mam G3 i fakt bateria to tragedia. Może Tobie 2 dni wytrzymuje bo mało użytkujesz. Byłem na wczasach i jak większość dnia leżał to też 2 dni wytrzymał. Jak go troche przycisne to już koło 16-17 woła o ładowarkę. No prędkość działania nie powala ale i tak po aktualizacji jest sporo lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 ja uzywam codziennie internetu przez sim i 1,5 dnia to luzem xd a szybkosc tez spoko nie przycina mi sie wgl Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Trochę zabawne wymagania. Dobry głośnik i bateria przy tak dużym wyświetlaczu.... Nie wiem czy taki telefon istnieje. Ja bym polecił one m8. Płynnie będzie działać, dźwięk jeden z najlepszych i na głośniku i słuchawkach. Co do baterii hmm.. Jak ja go używałem to 1 dzień to nie był problem. Internet cały czas włączony + słuchanie muzyki z tidala, no i wszystkie facebooki, wysyłanie zdjęć i przeglądanie różnych for. Co do baterii uważam, że po prostu warto się zastanowić nad powerbankiem, a w szczególności, że to drobny wydatek. Np takie xiaomi 10kmAh kosztuje 60-70 zł. O! LG g2 kręcił dobre czasy, ale nie sprosta Twoim wymaganiom co do dźwięku. Cytuj Link to post Share on other sites
AfgFire 3 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Sony Xperia Z Ultra w tej cenie dobrze wypada. Posiadałem byłem zadowolony jak za taką patelnie to opłacalne Bateria dobrze trzymała jak na taka wielkość Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts