Skocz do zawartości

Grafa, buda, zasilacz do 1-1,1k zł

Recommended Posts

Witam

• Zastosowanie komputera : Głównie do gier
  • Maksymalna kwota : 1100zł
  • Kiedy zamierzam kupić komputer? : Jak najszybciej
  • Których części potrzebuję : Karta graficzna, zasilacz i obudowa
  • Czy będę podkręcać sprzęt? : tak
  • Rozdzielczość mojego monitora i model : FullHD
  • Specjalne wymagania : Grafika AMD
  • Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : i5 3570k, msi z77a-g43, 8 GB ram 1600 Mhz, 1TB dysk
  • Własna propozycja zestawu : Zdaje się na wasze propozycje
  • Inne : Kase na komputer wykłada mój znajomy, ja mam mu go tylko do kupy złożyć i zainstalować system więc jestem tutaj w jego imieniu. Zdołał już zakupić to co podałem i potrzebujemy do tego teraz resztę.

świetny żart.

Bardzo.

Może byś rozwinął / zaproponował coś lepszego?  

Specjalne wymagania : Grafika AMD

Równie dobra w tej kwocie jest  R9 380 StriX

Z cichym chłodzeniem. 

Zauważ, iż wersja 4 GB jest o 100+ zł droższa. 

Nic lepszego nie znajdzie w tej kwocie od AMD. 

• Popieram 1

Może byś rozwinął / zaproponował coś lepszego?  

Nie zamierzam z Tobą wchodzić w żadne dyskusje, nie po tym co zaprezentowałeś w ostatnim temacie, tym bardziej, że wyzywasz ludzi od idiotów nie mając pojęcia o sprzęcie który polecasz, czego przykładem jest post wyżej.

Nie zamierzam z Tobą wchodzić w żadne dyskusje, nie po tym co zaprezentowałeś w ostatnim temacie, tym bardziej, że wyzywasz ludzi od idiotów nie mając pojęcia o sprzęcie który polecasz, czego przykładem jest post wyżej.

Czyli nie masz argumentu ;)

Więc lepiej się nie wypowiadaj tylko po to aby nabić posta bez chęci pomocy. 

ps. 

Gtx 960 2 GB wypada gorzej od R9 380. 

A w wersji 4 GB dorównuje R9 380.  (przy kręconym CPU) 

http://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_amd_radeon_r9_380_konkurencja_dla_geforce_gtx_960

Edytowane przez EseY

OK, bude coolermastera z wentylatorami udało się za 100zł już załatwić, więc zostaje 1k na zasilacz i grafike. Ten XFX myślę że byłby jak najbardziej ok a co powiecie o thermaltake? http://www.ceneo.pl/22497448

@

Konkretnie jakie gierki ?

Procesor podkręcony ?

Gta V, LoL, Battlefield 4 itp. Procek z racji boxa jak na razie nie będzie podkręcany ale w przyszłości jak najbardziej więc mocna grafika wskazana. Taka r9 380 z 2gb pamięci myślę że jak na razie wystarczy do fullhd i tak już troszkę przekroczyła budżet.

Taka r9 380 z 2gb pamięci myślę że jak na razie wystarczy do fullhd i tak już troszkę przekroczyła budżet.

mimo wszystko gierki ostatnimi czasy coraz bardziej lubują więcej niż 2gb. Dobrze byłoby zainwestować w r9 380 4gb bądź gtx 960 4gb. Alternatywnie jest na esc gtx 780 w cenie powyższych, bardzo ciekawa i opłacalna opcja.   

• Popieram 2
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...