ernorator 3640 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 mój budżet : do 700pln gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : sklep, allegro, olx (nie chiny) nówka czy używka : obojętnie byle z dowodem zakupu preferowany rozmiar wyświetlacza : 5'-5,5' preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : email, internet, zdjęcia, może gry i dzwonienie ofc moje najważniejsze wymagania : 2 karty sim + sd (bez hybryd, co za debil to wymyślił), sensowna bateria, żeby aparat nie był taki kompletnie do du*y Mój typ doogee f5, wszystkie inne jakie znajduje spełniające wymagania kosztują więcej. Jeśli macie jakieś sugestie co do innego modelu albo dlaczego nie F5 to poproszę. Nie znam się na androidowych aparatach bo ostatni miałem dawno temu i od tamtej pory były aparaty WP. Z okazji, że MS postanowił olać użytkowników swoich mobilnych rozwiązań stwierdziłem czas na przesiadkę i ten telefon poza wymienionymi zaletami będzie służył mi jako wejście w świat zielonego robota. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) Myślę że Huawei P8 Lite zaspokoi Twoje potrzeby foto Niedługo przedłużam umowę i będę mógł wziąć P8 Lite i od razu chętnie go sprzedam i ciężko o coś markowego z nie hybrydowym dual simem Edytowane 19 Maja 2016 przez Bartek5035 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 P8 Lite jest bdb, lecz ma kiepską baterię, ale to zależy od użytkowania Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3640 Napisano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Siedzę i przeglądam wszystko co mogę i 1. F5 też ma hybrydowy sim 2. xiaomi redmi note 2 chyba spełnia wszystkie moje oczekiwania (tyle z recenzji i opisów wywnioskowałem) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts