Skocz do zawartości

Zestaw komputerowy do 4000

Recommended Posts

Witam 

Potrzebuje całego zestawu klawiaturę na cherry mx(aktualnie mam lapka i klawiatura jest w nim znacznie mniejsza niż standardowe więc fajnie by było gdyby ta nowa była bez num, świecidełka też są zbędne), monitor 24" 144hz.

Zestaw do gier głównie, cs i minecraft i tu tak mi się wydaję przydałby się mocny procesor i dużo ramu, żeby przy kopiowaniu duży elementów  fpsy nie spadały mi makabrycznie. No i fajnie było by gdyby byl ssd chociaż 128. Wygląd obudowy i kultura pracy totalnie mnie grzeją, liczy się wydajność. Zdaje się na was bo ja się nie znam, zaproponujcie mi w waszej opinii najlepszy zestaw, jeszcze odnośnie podkrencania to też zdaje się na was, jeśli uznacie, że tak lepiej to sobie z tym raczej poradze.

Z góry dziękuje za propozycje

Edytowane przez urwisss

Zastosuj się do wzoru :

• Zastosowanie komputera :
  • Maksymalna kwota :
  • Kiedy zamierzam kupić komputer? :
  • Których części potrzebuję :
  • Czy będę podkręcać sprzęt? :
  • Rozdzielczość mojego monitora i model :
  • Specjalne wymagania :
  • Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) :
  • Własna propozycja zestawu :
  • Inne :

• Zastosowanie komputera: gry, cs  i minecraft ( tu buduje, kopiuje duże obiekty)

• Maksymalna kwota jaką dysponujesz: do 4000

Kiedy zamierzasz kupić komputer? lipiec,sierpień

Których części potrzebujesz?: klawiatura, monitor i komputer + win7

Czy będziesz podkręcać sprzęt? 

Specjalne wymagania: aby w csie fpsy byly na stalym poziomie 150 fps i żeby tez nie łapać ścin w mc przy kopiowaniu, bo aktualnie przy 4gb ramu zdarza mi się że wywala mi mc, więcej napewno nie zaszkodzi monitor 24" 144hz, klawiatura na cherry mx najlepiej bez części numerycznej,

Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera?  nie

Własna propozycja zestawu: 

Inne: 

Edytowane przez urwisss

No te gry są priorytetowe, ale możliwe że będę chciał pograć w którąś z tych:

gta V,  tom clancy's the division, rainbow six siege, star wars: battlefront, nfs, dying light, bf4

Mogę podkręcić, byle mieć najlepszą wydajność.