Vanquer 0 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Witam! Mój budżet: Ok. 700zł Gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu: Allegro bądź OLX Nówka czy używka: nowy albo używany Preferowany rozmiar wyświetlacza: 5-5.5" (Mam dużą rękę) Preferowany system mobilny: Android Do czego będę używać urządzenia: Facebook, Aparat, Internet, YouTube, Słuchanie muzyki Moje najważniejsze wymagania: "Kanciasty design" - preferuję telefony w stylu Xperii Z, Ekran FHD, pojemna bateria, dobra wydajność procesora - do płynnego działania urządzenia, minimum 2GB Ram'u, Aparat tył minimum 13mpix. Moim jednym faworytem jest Xperia Z2 oczywiście używana, jeśli się znajdzie egzemplarz w dobrym stanie. Chciałbym poznać Wasze propozycje telefonów. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 A popatrz sobie Asus Zenfone 2 Myślę ze drowiesz jakąś używkę w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Z używanych w dobrym stanie Honor 7/P8 albo nowy Meizu M2 Note Cytuj Link to post Share on other sites
Vanquer 0 Napisano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Z używanych w dobrym stanie Honor 7/P8 albo nowy Meizu M2 Note Hmm ciekawe propozycje, a mam jeszcze pytanie odnośnie telefonu Xiaomi RN 2: Czy telefon nadałby się do użytku takiego powiedzmy 2 letniego? Oczywiście dbałbym o niego itp. Chciałbym wiedzieć, czy ktoś miał styczność z tym telefonem, bo pod względem wydajności w tej kwocie jako nowy telefon to propozycja nie do ominięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Dasz radę odblokować bootloader i wgrać miuipolska? Najlepiej jest zamawiać z XiaomiForSale.com Cytuj Link to post Share on other sites
Vanquer 0 Napisano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Dasz radę odblokować bootloader i wgrać miuipolska? Najlepiej jest zamawiać z XiaomiForSale.com Tak, z tym nie byłoby najmniejszego problemu. Zastanawia mnie ten telefon przez swoje możliwości, ale też zależy mi, żeby posłużył mi tak ok. 2 lata, także ten aspekt też jest ważny. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Za ponad 700 zł masz Redmi 3 w promocji https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/327-xiaomi-redmi-3-pro.html?search_query=redmi+3&results=29 Cytuj Link to post Share on other sites
leviathon 2 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Ten Redmi 3 jest dobrym telefonem z tego co wiem. Możesz zobaczyć sobie jeszcze myphone infinity IIs. Ma wprawdzie 8 mpix i jest ciut mniejszy niż chciałeś, ale nówka kosztuje 600 zł, więc może Cie zainteresuje Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Ten Redmi 3 jest dobrym telefonem z tego co wiem. Możesz zobaczyć sobie jeszcze myphone infinity IIs. Ma wprawdzie 8 mpix i jest ciut mniejszy niż chciałeś, ale nówka kosztuje 600 zł, więc może Cie zainteresuje Błagamy skończ już z tym myphonem. Wszyscy już wiedzą że go masz i jaki jest super ale są inne lepsze urządzenia w tym przedziale cenowym. Albo dostajesz kasę za polecanie go od myphone? Edytowane 20 Maja 2016 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Za 700zł mozna już kupić LeTV X600 lub X500, słabsza bateria od Redmi 3, ale cała reszta na plus dla LeEco Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts