finlandium 0 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Czy możliwe jest wzięcie jakiegoś ogarniętego telefonu w akceptowalnym abonamencie (max do 100zł)? Play proponuje mi coraz gorsze oferty, niestety jak wiadomo lepiej jest być nowym użytkownikiem - za lojalność nikt nie docenia. Polecacie może którąś sieć jeżeli chodzi o wybór telefonów w ogarniętych cenach? Nie interesuje mnie najwyższa półka, raczej coś dobrego, ale niekoniecznie najnowszego - przykładowo jakaś S5 Cytuj Link to post Share on other sites
kanima 0 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 poluj na szalone dni Orange - chyba jedyna logiczna opcja na telefon w abonamencie Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 A nie lepiej pierwszy lepszy abonament,i najwyżej jakiś telefon na raty ? Cytuj Link to post Share on other sites
kanima 0 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 przy takiej wysokości abonamentu istnieje opcja że wyjdzie cenowo tak samo - przelicz sobie ile dopłacasz za telefon, pomnóż przez 24 i porównaj z ceną sklepową (na raty) Cytuj Link to post Share on other sites
finlandium 0 Napisano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 problem jest taki, że na raty telefonu nie dostanę, pracuję na zleceniu, dlatego chcę wziąć telefon w abonamencie. często zdarzają się te szalone dni orange? Cytuj Link to post Share on other sites
kanima 0 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 nie wiem jak często, jakiś miesiąc temu na pewno były - znajoma dorwała telefon na który polowała za jakieś grosze przy abonamencie bodajże 90 zł. wysyłają info na maila Cytuj Link to post Share on other sites
finlandium 0 Napisano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 wszedłem na komórkomat porównać oferty i trafiłem na promocję w Orange dla przenoszących numer - dzisiaj prawdopodobnie złożę już zamówienie Cytuj Link to post Share on other sites
AfgFire 3 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 przy takiej wysokości abonamentu istnieje opcja że wyjdzie cenowo tak samo - przelicz sobie ile dopłacasz za telefon, pomnóż przez 24 i porównaj z ceną sklepową (na raty) Przelicz sobie że przy abonamencie w play Huawei P8 Lite kosztuje 20 zł miesięcznie +19 jednorazowa 20*24 = 480+19=499 gdzie kupie za tyle p8 lite ? Play ma dobre oferty internetowe/ lub szalone dni w orange. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts