Skocz do zawartości

Następca Lumi 625 . Pancerny czy normalny z futerałem ochronnym ?

Recommended Posts

Witam.

Chciałbym zamienić moją Lumie 625 na coś lepszego.

Przedział cenowy 600- 1000 zł (OCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ JAK NAJTANIEJ)

Wymagania:

1. Płynnie działający internet( bez żadnych zawieszeń na stronach, nie przeglądam nie wiadomo ile,ale chciałbym żeby wszystko śmigało, czasem chciałbym oglądnąc jakiś mecz na streamie ) W Lumi przegladnie internetu to tragedia.

2.Dobry aparat( niech po prostu będzie lepszy niz w Lumi )

3.Dobra nawigacja

4.Dobra obudowa

Z racji tego że kilkukrotnie telefon miał stłuczony wyświetlacz i obudowe mam do was pytanie:

Lepiej kupić wytrzymały smartfon który spełnia(moim zdniem) powyższe wymogi jak My phonne hammer axe lte? Czy może tańszy samartfon jak Glaxy A3 lub P8 lite i dodtego wzmocnioną obudowe za 100 zł ?

Czy macie jakieś inne propozycje ?

Zaznaczam nie korzystam nie wiadomo ile z telefonu więc jakieś super esktra szybkie procesory chyba raczej nie muszą być, chodzi o to aby telefon spełniał powyższe wymagania.

Pozdrawiam

Żaden case fona nie uratuje, najlepiej zaopatrz się w smycz i odpowiednie etui skoro nie umiesz powstrzymać się od takich zdarzeń losowych. te wzmacniane konstrukcje są ok ale cierpią w nich podzespoły oraz czasem dotyk. 

Huawei P8/Honor 7 z przedłużenia umowy + dobre etui + szkło hartowane

To powinno wystarczyć, jeśli nie pracujesz na żadnej budowie etc, to nie potrzebujesz wytrzymałego telefonu z przeciętną specyfikacją

Sam mam P8 i jest ok, żadnej rysy

Huawei P8/Honor 7 z przedłużenia umowy + dobre etui + szkło hartowane

To powinno wystarczyć, jeśli nie pracujesz na żadnej budowie etc, to nie potrzebujesz wytrzymałego telefonu z przeciętną specyfikacją

Sam mam P8 i jest ok, żadnej rysy

Ale powiedzcie mi szczerze czy musi to być P8 lub honor ? Galaxy a3 kosztuję 650 zł... Nie spełnia tych wymagań ? Lub może jakiś inny telefon w tej cenie? Bardzo również prosze o opinie na temat tego myphona :)

Jak taniej to zobacz P8 Lite, Moto G3 2/16

W cenie tego myphone masz nowy P8/H7

A3 jest słabszy od P8 Lite

Ostatnie pytanie. Ale co z tym A3 lub jakimś innym urzadzeniem za 650 zł? Nie spełnia tych wymagań o których napisałem. Sprawa jest prosta - potrzebuje bardzo szybko nowy tel, ale każda zł się liczy bo mam mase wydatków. Także może coś tańszego spełniającego moje wymagania ?? Dzięki z góry