daniel-1 0 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Witam. Chciałbym zamienić moją Lumie 625 na coś lepszego. Przedział cenowy 600- 1000 zł (OCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ JAK NAJTANIEJ) Wymagania: 1. Płynnie działający internet( bez żadnych zawieszeń na stronach, nie przeglądam nie wiadomo ile,ale chciałbym żeby wszystko śmigało, czasem chciałbym oglądnąc jakiś mecz na streamie ) W Lumi przegladnie internetu to tragedia. 2.Dobry aparat( niech po prostu będzie lepszy niz w Lumi ) 3.Dobra nawigacja 4.Dobra obudowa Z racji tego że kilkukrotnie telefon miał stłuczony wyświetlacz i obudowe mam do was pytanie: Lepiej kupić wytrzymały smartfon który spełnia(moim zdniem) powyższe wymogi jak My phonne hammer axe lte? Czy może tańszy samartfon jak Glaxy A3 lub P8 lite i dodtego wzmocnioną obudowe za 100 zł ? Czy macie jakieś inne propozycje ? Zaznaczam nie korzystam nie wiadomo ile z telefonu więc jakieś super esktra szybkie procesory chyba raczej nie muszą być, chodzi o to aby telefon spełniał powyższe wymagania. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Żaden case fona nie uratuje, najlepiej zaopatrz się w smycz i odpowiednie etui skoro nie umiesz powstrzymać się od takich zdarzeń losowych. te wzmacniane konstrukcje są ok ale cierpią w nich podzespoły oraz czasem dotyk. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Huawei P8/Honor 7 z przedłużenia umowy + dobre etui + szkło hartowane To powinno wystarczyć, jeśli nie pracujesz na żadnej budowie etc, to nie potrzebujesz wytrzymałego telefonu z przeciętną specyfikacją Sam mam P8 i jest ok, żadnej rysy Cytuj Link to post Share on other sites
daniel-1 0 Napisano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Huawei P8/Honor 7 z przedłużenia umowy + dobre etui + szkło hartowane To powinno wystarczyć, jeśli nie pracujesz na żadnej budowie etc, to nie potrzebujesz wytrzymałego telefonu z przeciętną specyfikacją Sam mam P8 i jest ok, żadnej rysy Ale powiedzcie mi szczerze czy musi to być P8 lub honor ? Galaxy a3 kosztuję 650 zł... Nie spełnia tych wymagań ? Lub może jakiś inny telefon w tej cenie? Bardzo również prosze o opinie na temat tego myphona Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Jak taniej to zobacz P8 Lite, Moto G3 2/16 W cenie tego myphone masz nowy P8/H7 A3 jest słabszy od P8 Lite Cytuj Link to post Share on other sites
daniel-1 0 Napisano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Jak taniej to zobacz P8 Lite, Moto G3 2/16 W cenie tego myphone masz nowy P8/H7 A3 jest słabszy od P8 Lite Ostatnie pytanie. Ale co z tym A3 lub jakimś innym urzadzeniem za 650 zł? Nie spełnia tych wymagań o których napisałem. Sprawa jest prosta - potrzebuje bardzo szybko nowy tel, ale każda zł się liczy bo mam mase wydatków. Także może coś tańszego spełniającego moje wymagania ?? Dzięki z góry Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Taki P8 Lite jest lepszy od A3 P8 Lite na allegro/olx z przedłużenia umowy można kupić za 400/600 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts