valerius 5 Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam i zapraszam do gry League of Legends ktora zyskuje coraz wiekszą popularność Jest to nowy gatunek gier komputerowych - MOBA czyli Multiplayer Online Battle Arena. Pierwszą grą tego typu był mod do Warcrafta 3 Defence of the Ancients (DotA) oto link do orginalnej strony gry: http://www.leagueoflegends.com/ a oto Polska strona gry: http://leagueoflegends.pl/ Ja sam gram w LoLa od wakacji na serwerze US nick w grze valerius18 serdecznie zapraszam: http://signup.leagueoflegends.com //Zapoznaj się z regulaminem forum - szczególnie punkt 2i Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Dziękujemy za link z zaproszeniem od ciebie cwaniaczku. //Dzięki, już poprawione. Cytuj Link to post Share on other sites
Eclip7e 4 Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja również zapraszam, ale będe mądrzejszy i polece wam europejski serwer, a nie amerykański. Jakby ktoś sie skusił to zaproście mnie do znajomych, mój nick to: Eclip7e Jeszcze jedno, gra lada moment będzie całkowicie po Polsku, bo gra multum polaków. Cytuj Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Przyjemnie się gra, ale zauważyłem jeden problem z LoLem - jest za łatwy Większość skilli dokładnie opisana, dodatkowe "tipsy" itp Myślę, że powinni zacząć robić coraz trudniejsze do ogarnięcia postacie, żeby kupując nowego chara, nie ogarniać go po 1 dniu gry... Cytuj Link to post Share on other sites
Eclip7e 4 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Teraz będzie podział na Europe West i East ;p. Jak ktos chce zagrać to zapraszam rejestrujcie sie z mojego linka referencyjnego: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c8e8cd642ee0513839687 I dodawajcie do friendsów nick: Eclip7e to wam pomoge jak coś. Cytuj Link to post Share on other sites
se7endays 8 Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 siemka ej oferuje 6 gier za 7 reflinów chętny ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Od kiedy Heroes of Newerth jest darmowy, nie ma sobie nawet co głowy zawracać tą dziecinadą... Cytuj Link to post Share on other sites
se7endays 8 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 @up LoL, HoN'a zjada na śniadanie więc życzę powodzenia.Grałem trochę w HoNa i wydaje mi się że nie będzię miał ten tytuł tylu zwolenników co konkurent a w szczególności że za nie długo wychodzi DOTA2 ;];];] Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 lolhon Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 co to za gra? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Bardzo fajna gra. Gram jakieś półtorej roku, a więc długo (zazwyczaj szybko mnie gry nudzą, a ta wciąga). Cytuj Link to post Share on other sites
Chudus 0 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kto oglądal wczoraj mistrzostwa? niezłe jaja były Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 WE nieźle pozamiatało. Te mistrzostwa są zdominowane przez Azjatów. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nie mogę zainstalować na win8 cunsomer preview. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 To wracaj na Win7 Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Mixtape, jak zawsze bardzo rzeczowa odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts