Illuminati18 0 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Witam, mam problem żeby się zdecydować, na któryś z tych telefonów. Jak mniemam LG G4 oferuje najlepsze parametry i jest pewnie najbardziej korzystna w tym przedziale cenowym ( Dual-SIM, czytnik linii papilarnych - nie zależy mi na tych dodatkach). Problem polega na tym, że chciałbym znaleźć jakąś ciekawą ofertę, lecz większość na allegro pochodzi od firm "no-name", a wolałbym ewentualnie znaleźć coś z przedłużenia umowy tak żeby móc dokonać płatności kartą kredytową. Ogólnie na chwilę obecną rozsądek każe mi wybrać moto x play za 1099 zł w RTV AGD, ale wiem że za niewiele więcej można mieć jeszcze lepszy telefon, tyle że ciężej trafić coś "ciekawego". Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 G4 można kupić z przedłużenia umowy za ponad 1200 zł. Honor 7 w okolicach 1000 zł Moto X Play widziałem wczoraj w promocji wa x-kom za ponad 1000, ale wyprzedano Za ponad 1400 jest S6 Na czym Ci zależy w smartfonie? Cytuj Link to post Share on other sites
DOROBAN 11 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Myślałeś o Moto X Style? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts