Michalsss 3 Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Witam drogich użytkowników! Wiem,że takie tematy były poruszane pewnie z 1000 razy ale co zrobić :< Muszę je zadać aby potem mieć orientację. Chodzi o to,że w lipcu będę kupował kartę graficzną (chyba 380x ale nwm jak to będzie wyglądało z Polaris i Pascal) i jeżeli padnie na np.r9 380x to jakiego producenta brać aby była jak najcichsza i w miarę chłodna? Mój brat ma 280x i w lato to potrafi zrobić w pokoju saunę... MSI Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
Fanbooj 1667 Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Mój 280x w lato nie przekraczał 72C, więc ja tego problemu nie mam MSI mają ostatnio świetne chłodzenia, godne polecenia. XFX ma jedno z najchłodniejszych, mówiąc o 380x. Teoretycznie ASUSy Strix powinny być też dobre, ale dużo się tutaj nie wypowiem. Modele od Sapphire to często najlepsze modele do OC, jeżeli chodzi o AMD. Przez moje ręce przewinęło się kilka Toxiców i nowszych Nitro, i muszę przyznać, że swoje zadanie spełniały. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts