dante_snk 0 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Witam Który z tych 3 modeli kupić? Lenovo Moto G 3 generacji 2gb ramu i 16gb rom - kupiłbym ten telefon, ale nie mogę znaleźć wersji z 2gb RAM - jeżeli wiecie gdzie kupić to proszę o sugestie Redmi 3 - tutaj za 630zł http://xiaomi.com.pl/produkt/xiaomi-redmi-3-216gb-lte/ Czy z "chińczykami" są jakieś większe problemy? Nie jestem obyty z androidem i trochę obawiam się konfiguracji. P8 Lite - niby spoko, tylko niektórzy narzekają na baterię. Najważniejsze aby był niezawodny i łapał zasięg. Będzie używany głównie do internetu i jako GPS. Planuje się nim pobawić przez ~2 lata. Preferowałbym moto G3, następnie Redmi 3 a w "najgorszym" wypadku P8 Lite. Co polecacie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Mniej niż minuta szukania... A jest jeszcze w kilku innych sklepach... Byś wpisał chociażby w głupim ceneo to by wyskoczyło no ale po co www.x-kom.pl/p/265393-smartfon-telefon-fablet-lenovo-moto-g-16gb-3rd Xiaomi jest ok ale nie z tego sklepu tylko jakiegoś polecanego na forum miuipolska a po 2 to czy dasz radę wgrać miuipolska i odblokować bootloader? Bo niestety trzeba to zrobić P8 lite jest jak najbardziej ok no ale bateria niezbyt dobra Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Redmi 3 mogę polecić. Brałem dla kumpla z xiaomi.com.pl, wszystko sprawnie. Sam telefon rewelacja, ustępuje mojej byłej S5 tylko w kwestii aparatu. Cytuj Link to post Share on other sites
dante_snk 0 Napisano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 dawid0032 - nie mogłem znaleźć tej motoroli - poważnie:) odnośnie Redmi 3, to piszą w tym sklepie że: "W każdym modelu instalujemy oprogramowanie Xiaomi.eu z polskim menu." czy to wystarczy? co z tym bootloaderem? Telefon jest sporo tańszy, ma większą baterię, pytanie tylko czy poza tym co robią w sklepie będę musiał jeszcze podziałać? Ogólnie radzę sobie z elektroniką/softem, tylko smartfona z androidem nie posiadam do teraz i stąd te pytania Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 co z tym bootloaderem? Poczytaj na forum miuipolska Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts