xverten 0 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Witam, od niedawna jestem posiadaczem telefonu Huawei Y6. Do samego telefonu nie mam zastrzeżeń lecz niepokoi mnie jedna rzecz. Przedni aparat strasznie przybliża i nie pomaga tutaj zmiana rozdzielczości a ja nie znam się zbytnio na tym.Tutaj mam pytanie: czy każdy z telefonów Huawei'a tak przybliża przednią kamerę? Czy da się coś z tym zrobić? http://www.telepolis.pl/forum/images/smilies/icon_sad.gif Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Mam P8, korzystałem z P8 Lite, a nawet Y6. Nie odnotowałem żadnych powyższych problemów. Rozumiem, że masz takie problemy podczas robienia selfie? Jest tak, gdy włączysz aplikację aparatu? Sprawdź w innych, np. Snapchat, Retrica etc. Duże jest te przybliżenie? A może za blisko trzymasz rękę? Cytuj Link to post Share on other sites
xverten 0 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Niestety używając Snapchata dzieje się to samo, zrobiłem zdjęcie samsungiem siostry i huawei'em i widać tutaj wielką różnice Link do zdjęcia : http://imgur.com/zWlEggX Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Dziwne. Masz gwarancję? Gdzie kupiłeś? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
xverten 0 Napisano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Telefon został wzięty podczas zawarcia umowy z T-mobile.Czyli tylko ja mam taki problem? Bo jeśli tak to spróbuje go im dać na gwarancje. Edytowane 10 Maja 2016 przez xverten Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Na Twoim miejscu poszedłbym do T-Mobile i powiedział im, co się dzieje i wysyłaj na gwarancję. Nie wiem ile trwa czas realizacji, ale w Orange trwa to ok 14 dni roboczych, a tak na prawdę koło miesiąca Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
xverten 0 Napisano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Okej, dzięki pójde i zapytam się. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts