widowskyy 1 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Komputer: Intel core 2 duo e7500 Palit xstorm dual gtx 750ti 4gb ramu Win 10 Od 3 dni mam problem z fps. Zaczęło się od wota. Najpierw w menu miałem ok 20 fps (ze spadkami do 10). W samej grze tak samo. Potem zainstalowałem sterowniki do karty graficznej. W menu w wocie było już normalne 60-45 fps. W bitwie w trakcie podjechania do wroga znowu było to samo. W war thunderze podobna sytuacja. Natomiast w cs go nie ma raczej takiego czegoś. Prosze o pomoc! Link to post Share on other sites
plmnb 4 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Sprawdź temperatury procesora. Brzmi jak bottleneck. Link to post Share on other sites
widowskyy 1 Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Sprawdź temperatury procesora. Brzmi jak bottleneck.Procek max 59° Martwi mnie duże zużycie procesora :/Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Procek max 59° Martwi mnie duże zużycie procesora :/Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka*użycie Nie wiem czy miałem tak przedtem, ale teraz to nawet 70% przy ,,oglądaniu strony startowej" w google chrome Link to post Share on other sites
Recommended Posts