wobee 0 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 (edytowane) Cześć! Ostatnio umarł mi Z1 Compact i szukam dla niego godnego następcy. budżet: około 800 zł; gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu: allegro, olx, sieciówki; wolisz nówkę czy może być używany: używany w dobrym stanie/nowy z przedłużenia preferowany rozmiar wyświetlacza: do 5,5 (z korzyścią dla ciut mniejszych) preferowany system mobilny: Android do czego będziesz używać urządzenia: GPS, poczta, internet, aparat najważniejsze wymagania: szybki fix gps, dobra bateria, przyjemne zdjęcia, jakość wykonania. Zastanawiam się nad Honorem 5x (ok. 750 zł) i 4x (poniżej 660). Nie liczę na świetne wyniki w antutu itp., a zależy mi na ww. wymaganiach. Jednak nie wiem czy 5,5 cala nie jest już zbyt duże (p8 lite leży mi w dłoni świetnie). Sentyment podpowiada mi jeszcze Sony Z2/Z3 - jednak wchodzą tu już w grę tylko używki praktycznie bez gwarancji. I aparat chyba też nierewelacyjny. Może Samsung Galaxy S5 Neo? Tylko tu znów plastik samsungowy:| Tak naprawdę to chciałbym chyba utwierdzić się, że honor 5x jest najlepszym wyborem dla mnie w tej cenie. Jeśli macie jakieś inne pomysły to śmiało piszcie. Ewentualnie jeśli coś bije ten telefon mocno w cenie do 1000 zł to też mogę wziąć pod rozwagę. Dzięki za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam! Edytowane 8 Maja 2016 przez wobee Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Skoro podobają Ci się Huawei to zobacz P8, jak znajdziesz to Honor 7. Sprawdź też Moto X Play / jak dorzucisz dwie stówki masz Nexus 5X / ewentualnie te zetki od Sony mówimy tu o używanych Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts