bush39 0 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Cześć! Po jakichś czterech latach skapnąłem się, że funkcja windows update jest wyłączona - postanowiłem zaktualizować system (win7 64bit professional) i zainstalowało mi około 220 aktualizacji. Po restarcie, wyskoczył monit "Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji systemu Windows. Wycofywanie zmian. Nie wyłączaj komputera" I na tym polega mój problem. Mam totalnie związane ręce - wchodząc przez F8 nie mogę przywrócić systemu - ponoć nie mam punktów ich przywracania. Funkcja napraw system - nie działa. Tryb awaryjny - tak samo, próbuje mi zaktualizować ten system i wyskakuje to samo niepowodzenie. Komputer wczoraj stał przez dwie-trzy godziny i wyskakiwał ten sam błąd. Nie wiem co zrobić. Przeinstalować system? Nie mam płyty z nim, nie potrafię tego zrobić. Mam na dysku kilka ważnych plików, które chciałbym odzyskać - ale nie mam możliwości jakiegokolwiek wejścia do komputera. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
damchmark 28 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Możesz pobrać windowsa zgrać na płytę/pendriva i użyć opcji napraw wtedy powinien załadować sobie pliki, które są mu potrzebne. W przypadku instalacji na nowo potrzebujesz tylko klucza aktywacyjnego, system możesz pobrać z internetu. Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Nigdy nie instaluj tak dużej paczki aktualizacji najlepiej po 30 bo zazwyczaj wywalają się takie problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts