carl22 4 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam. Ciekawa rzecz mnie dziś spotkała, w zasadzie pierwszy raz coś takiego. Otóż, chciałem sobie zgrać zdjęcia z telefonu (samsung galaxy S4) na kompa, ale wywala mi błąd że urządzenie podłączone do komputera nie działa Podczas próby otworzenia zdjęcia z telefonu wywala komunikat że komputer nie obsługuje tego formatu pliku lub nie zaktualizowano jej najnowszej wersji. Nie rozumiem, przecież to zwykły JPEG, mam ich pełno na kompie z aparatu jak i również z tego telefonu. Od tak dziś postanowiło sobie przestać działać... Miał ktoś z tym do czynienia? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Miałem kiedyś podobny problem ze starym Samsungiem, ale to było jakieś 4 lata temu, wtedy pomogło Samsung Kies. Spróbuj może przez Smart Switch Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts